AIRBNB

Eerste AIRBNB ervaring is een feit!

Een aantal weken geleden besloten een vriendin en ik  om samen een dagje een stad te gaan bezoeken in de vakantie. Dat dagje werd een nachtje en twee dagen. We besloten om eerst een leuk AIRBNB huisje te zoeken en dan pas te kijken naar welke stad we zouden gaan. We kwamen op een leuk huisje, eigenlijk een blokhut in Voorschoten. Voorschoten ligt onder Leiden dus besloten we naar Leiden te gaan.

Omdat het deze dagen heel veel regende en hard waaide was het echt heel koud. Het is een blokhut die niet geisoleerd is en de ramen hebben enkelglas. We waren al bang dat er geen kacheltje zou zijn dus hadden we warme kleding en al extra kleden meegenomen. Maar gelukkig stond er een klein elektrisch kacheltje die warmte gaf.


De bank is van pallets gemaakt, daarop lagen matrassen en heel veel kussens.


De vloer is wit, dus dat betekend schoenen uit wanneer je binnen komt. We hadden allebei witte schoenen aan en de blokhut stond in een weiland en door al die regen was het er erg modderig. De toilet en het water was in een apart gebouw. De vloer en onze schoenen waren allebei niet meer zo wit!




Overal stonden er leuke spulletjes, veel kaarsen die we natuurlijk aan hadden en een gastenboek met allemaal lieve recensies.



Op deze foto lijkt het net of deze kast heel scheef staat maar dat viel wel mee, hij was wel wat wankel.. Hier stonden alle spullen zoals servies, bestek en alle dingen die je nodig hebt in de keuken.


Nog een gezellig hoekje!


 
Ik ben helemaal verliefd op deze blokhut, in de zomer gaan wij zeker nog een keer terug.



In dit bed sliepen wij, heel knus en gezellig. Er lag al een warme kruik in ons bed, super lief natuurlijk!


We gingen al vroeg naar bed omdat het zo koud was, we hadden de kruiken opnieuw gevuld met heet water. Alle dekens die er lagen legden we op bed, dat waren er zeven. Toen we de volgende ochtend wakker werden hadden we het koud, alle dekens waren van het bed afgevallen..


Koken moest  buiten, heel erg koud natuurlijk maar het heeft en geeft wel sfeer!

Wij zijn echt super enthousiast over deze blokhut en gaan zeker nog een keer terug.

Hier kun je deze leuke blokhut vinden!


Reacties